شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

خانه ي خانواده
ديروز 8:16 عصر
هما بانو
احسنت و درود به شما...
هما بانو
متاسفانه انگار مشکلات اقتصادي ما نه به خاطر بي برنامگي بعضي دولت ها و ناکارآمدي بعضي وزيراي اقتصادي، بلکه به خاطر" نه گفتن رهبري" به مذاکره است!يا مثلا طرف آمريکايي خيلي اهل مذاکره ي شرافتمندانه است !!! و گزينه هاي چشمگيري روي ميز گذاشته .
هما بانو
آينده دوستي با آمريکا رو بعد از تحقير شدنِ رئيس جمهور اوکراين در کاخ سفيد بايد ديد. آمريکا بعد از غرق کردن اوکراين ، با روسيه در رياض نشستند و بر سر فروش اوکراين بدون حضور اوکرايني ها مذاکره کردند! تحقيرآميزتر از اين براي اوکرايني ها چيست؟ اين سرنوشت غرب و غرب زدگي است.
متاسفانه فرصتها از دست رفت آن زماني که به کشاورزي نياز داشتيم کشاورزان دسته دسته به شهرها کوچ مي‌کردند در مورد صنايع هم که خودتان بهتر ميدانيد . اکنون اين بخاطر نياز ما به نامادري هست که زندگي ما را در دست گرفته و نوسان ارزش پول ما به دست او افتاده . متاسفانه سياستمداران ما آنچنان کار کشته نبودند که اين مملکت را به مقصد برسانند .
اگر در همين دنيا متوجه حقايق شديم که هيچ در غير اينصورت در آن دنيا چشمانمان به روي حقايق باز مي‌شود . اگر يادتان باشد بعد از پيروزي انقلاب چنان هيجان زده شده بودند که مي‌خواستند انقلاب اسلامي را به همه دنيا صادر کنند و براي اينکار مي‌خواستند از عراق شروع کنند .
بعضي از گروه‌ها ميگفتند شما کشور خودت را به عظمت برسان انقلاب خودش خودبخود صادر مي‌شود اما اين ساده ترين راه براي شناخت سياست بود اما کو کسي که قدرت داشته باشد و اين موضوع را درک‌ کند . نشستن و استدلال کردن و نتيجه گرفتن کار ساده ايست اما تا با حقايق روبرو نشويم راه حلي که کشور و ملت ما را پست و حقير نکند يافتني نيست .
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله اسفند ماه
vertical_align_top